Běžci ŠAKu Chodov a maratonské tratě

ŠAK Chodov Maraton Team

Atletický klub ŠAK Chodov
Husova 1094,
Chodov 357 35

maraton.2013.sak@gmail.com

Ocenění našeho týmu od města Chodov

27.03.2018 20:30

Dnes se náš ŠAK Chodov maraton team nepotkal na tréninku, ale při slavnostním vyhlášení nejlepších sportovců Chodova.

Na tuto akci jsme byli pozváni rozhodnutím komise pro sport a volný čas. A dočkali jsme se ocenění jako nejlepší kolektiv dospělých. 

ŠAK Chodov maraton team ocenění Chodov

Členy ŠAK Chodov maraton teamu byli v roce 2017: 

Martina Cupalová, Markéta Hanzálková, Anna Svobodová, Renata Zatloukalová, Jiří Folvarčík, Martin Horváth, Lukáš Kopecký, Tomáš Lang, Martin Maliňák, Patrik Pizinger, David Provazník, Pavel Simeth,Václav Vachrlon, Miloslav Zítka.

V roce 2017 skupina čítala 14 běžců. Hlavní část skupiny se potom zúčastnila v dubnu 2017 maratonu ve Vídni, kde v dresu ŠAKu Chodov běželo a doběhlo 9 běžců v rozmezí 2:55 hodin ( Jiří Folvarčík ) až 4:04 hodiny ( Markéta Hanzálková ).

Další dva potom běželi maraton v Praze. Dále byli běžci ŠAKu Chodov v roce 2017 například na trati ½ maratonů v norském Bergenu (Renata Zatloukalová), v Praze, Karlových Varech, Ústí nad Labem, maratonu v Ústí nad Labem, tradičních Běchovicích a v rámci spolupráce s partnerským městem Oelsnitz i na květnovém závodě v tomto městě. V rámci Karlovarského kraje pak atleti závodí v rámci běžecké ligy, kde v celoročním hodnocení dosáhl Tomáš Lang na 2. místo v kategorii a družstvo ŠAKu Chodov skončilo páté v hodnocení družstev.

V roce 2018 můžete vidět chodovské běžce například na ½ maratonech v Praze, 19. května na ½ maratonu v Karlových Varech. V zahraničí poběží v dubnu 4 atleti ŠAKu na Ober Elbe Maratonu do Drážďan a znovu plánují účast na běhu v Oelsnitz. Úspěšně již zvládl maraton 11. března v Barceloně Martin Maliňák.

Velmi si ocenění vážíme a děkujeme městu Chodov nejen za toto uznání, ale i za podporu našeho atletického klubu ŠAK Chodov, jehož jsme součástí. Budeme se snažit i nadále aby naše dresy v barvách města byly vidět v popředí na běžeckých závodech v regionu i v zahraničí.

Rádi uvítáme mezi námi další zájemce o běhání se skvělou partou.