Běžci ŠAKu Chodov a maratonské tratě

ŠAK Chodov Maraton Team

Atletický klub ŠAK Chodov
Husova 1094,
Chodov 357 35

maraton.2013.sak@gmail.com

48 hodin do startu

27.09.2013 08:45

Před rokem se to zdálo daleko, ale realita je taková, že právě nyní zbývá do našeho startu v Berlíně 48 hodin.

V našem týmu došlo na jaře ke změně, místo Martina Střelce poběží v Berlíně Jakub Stehno. I pro něj to bude premiéra.

Poslední měsíc před startem probíhal u každého jinak. Lukáš neběžel žádný závod. Ostatní jsme se zúčastnili desítky We Run Prague 31/8. Kuba potom startoval na večerní desítce v Praze o týden později. Míla závodil ještě 14 dnů před maratonem - 1/2 maraton v Ústí zaběhl za dobrých 1:43:39. Martin Horváth stihl ještě zkoušku z gymnastiky.

V tomto posledním týdnu jsme již v podstatě odpočívali a jen testovali správné tempo. Také jsme si udělali schůzku, kde jsme probrali plán cesty a další organizační záležitosti.

Dnešek zbývá na zabalení a zítra ráno v 9:00 vyrážíme. Nejprve na prezentaci, potom se ubytujeme v hotelu, půjdeme si po cestě protáhnout nohy a po večeři poslední porada s celým doprovodným týmem. Ten nakonec doznal malých změn a doprovodí nás David, Denisa, Hanka a řidič Míra. V Berlíně se ještě připojí Kája. Na této poradě doladíme ranní cestu na start, umístění našeho doprovodu s občerstvením na trati a místo, kde se sejdeme po doběhu.

Vlastní závod v neděli 29. září můžete sledovat na Eurosportu od 08:40 do 11:30 a na ARD ve stejném čase, od 11:30 pokračuje přenos na RBB. Možná bude přenos i na webu pořadatele, určitě na něm ale najdete výsledky. Všichni poběžíme samozřejmě ve výrazných žlutozelených dresech ŠAKu Chodov.

Můžete nás také povzbudit na dálku na 35 kilometru. Svůj vzkaz můžete napsat zde.  Počasí v Berlíně zdá se bude téměř ideální, dnešní předpověď na neděli hlásá jasno, ranní teplota 6 stupňů, maximální odpolední 16. Pokud si poradíme s chladnem při čekání na start, můžou to být téměř ideální podmínky. I když třeba Lukáš raději větší teplo.... 

Na závěr ještě naše startovní čísla:

Jirka - 9249

Martin - 12763

Lukáš - 15262

Jakub - 25946

Míla - 29523

 

Držte nám v neděli palce, budeme to potřebovat.